dissabte, 2 de maig del 2015

2nB - Descobrim Martorell


Ara que a Medi estem treballant el tema de pobles i ciutats, els nens i nenes de 2nB vam agafar un transport urbà, la “Guagua”, per descobrir Martorell, el nostre poble.


Mentre viatjàvem per Martorell, vam passar per diferents barris: primer el nostre, el barri de la Vila, Can Carreras, Buenos Aires, Verge del Carme, El Pla, Can Cases, Torrent de Llops i Camí Fondo. Ufff!!! Molts!!!



 

També vam veure alguns serveis que ens ofereixen a la gent de Martorell:  Transport urbà, la “Guagua” on vam pujar, l’estació de la Renfe i els Ferrocarrils Catalans, l’antiga Guardia Civil, el Pavelló Municipal, els instituts, l’hospital, altres escoles de Martorell, el CAP (l’ambulatori), els Mossos d’Esquadra, l’escola d’Educació Especial El Pontarró, el Complex Esportiu Torrent de Llops, el Mercat Municipal, el Centre Cultural i la nova Biblioteca de Martorell.

 

També vam veure el nostre Pont del Diable, el Parc de Can Cases i vam passar per sobre d’un dels rius que passen per Martorell, el riu Anoia.

Per acabar, vam visitar la nova Biblioteca de Martorell, on ens van rebre el Tinent Alcalde, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Ensenyament, Mercè Morera.
Ens van ensenyar el funcionament d’agafar i retornar un llibre i tots els espais que podem fer servir. A més a més ens van explicar que tenim una editorial molt important a Martorell, Adesiara.
Ens van regalar un còmic on explica la celebració cultural importantíssima del nostre poble, el Premi Vila de Martorell.







Per tant, vam descobrir moltes coses de Martorell que potser no coneixíem. 
Va ser genial!!!