dilluns, 4 d’abril de 2016

AULA OBERTA - La Marina ens parla de les orques

El divendres 1 d'abril les nenes i nens del cicle inicial vam anar a l'Aula Singular per escoltar a la Marina. La Marina és una nena de 6è de l'escola Els Convents, i també es de la colla gegantera de Martorell.
 
La Marina, des de molt petita va decidir que de gran volia ser cetòloga, que són les persones que investiguen sobre els cetacis, com el dofí, la balena i les orques. Des d'aleshores ja ha investigat molt sobre aquests animals i tot i que encara té només 12 anys, ja en sap molt i ja n'ha fet més d'una xerrada sobre les orques. Com que el Ton és molt amic seu, li va demanar de venir a l'escola per a parlar-nos de les orques.
La Marina ens ha donat molta informació d'aquests cetacis i sobretot hem après que quan estan en captivitat en zoos o parcs aquàtics, pateixen molt, ja que necessiten molt espai per a poder nedar, i que la millor manera de viure és en LLIBERTAT.


Ens han agradat molt les explicacions de la Marina i per agrair-li el fet d'haver vingut per compartir amb nosaltres tot el que sap de les orques li hem regalat una orca de peluix.

MOLTES GRÀCIES MARINA!!

Álbum de fotos

Cap comentari: