dilluns, 1 de febrer del 2016

Projecte EL MÓN - Classe dels GEGANTERS 1r B

Les classes de 1r i 2n hem començat el 2016 fent el Projecte Interdisciplinari.

Les nenes i nens de 1r B vam triar fer el projecte EL MÓN, i durant més de dues setmanes hem estat investigant sobre els continents on hi vivim les persones, cada grup un continent: Àsia, Àfrica, Europa i Oceanía, i America ho hem fet en dos grups, un Amèrica del Sud i l’altre Amèrica del Nord.






Durant tot el projecte, hem investigat i aprés molt sobre el Món i també hem aprofitat per investigar dades, viatges, cançons... fent servir les Matemàtiques, English, Música...



Després de fer la investigació i acabar el treball de cada grup vam fer les exposicions orals per explicar als nostres companys què havíem après del  continent que ens havia tocat.






Finalment, amb tot el que hem après durant el Projecte, entre tots hem programat un viatge donant la volta al Món, visitant el que més ens ha agradat de cada continent. Esperem fer aquest viatge quan siguem grans.
Aquí teniu les fotos que hem fet durant el Projecte à  FOTOS
I aquí podeu veure un vídeo on el Pol ens explica un joc molt interessant que va fer a casa amb el seu pare per aprendre bé els continents