divendres, 25 d’octubre del 2019

Sortida de TARDOR al Montseny - Riera de Ciuret


Avui, 25 d'octubre, les nenes i nens del Cicle Inicial hem anat d'excursió a Riera de Ciuret. Riera de Ciuret és una casa molt gran que hi ha a la muntanya del Montseny.

Quan hem arribat, hem esmorzat i ens ha vingut a visitar la Castanyera, que estava molt preocupada perquè tenia un forat al cistell i havia perdut les seves castanyes. Ens ha demanat si la podíem ajudar a recollir castanyes.


Després, els monitors han fet 6 grups de nens i nenes de 1r i 2n i hem començat una passejada per la muntanya passant per unes estacions que estaven marcades amb uns cartells. A cada estació ens explicava un joc o una activitat que havíem de fer.


Durant tot el trajecte d'estació en estació, no hem parat de veure castanyers i hem anat collint castanyes per la Castanyera. Hem collit moltes castanyes!


Quan hem acabat de dinar. Ens hem tornat a trobar tots a la placeta de davant la casa i ha vingut la castanyera. Ha estat molt contenta amb totes les castanyes que havíem recollit i amb uns collarets de fulles de castanyer que li hem regalat.


Ens han posat música i hem ballat tots junts i finalment, la castanyera, les monitores i els monitors ens han regalat a tots les castanyes.


Ens ho hem passat molt bé jugant, saltant, collint castanyes... en aquests boscos tan macos que hi ha al Montseny.